På Balevo möts du av konsulter som är experter på psykologi och samtidigt pragmatiska med ett intresse för hur just er verksamhet fungerar. Samtliga av våra konsulter har en femårig masterexamen och har arbetat flera år inom sitt område. Vårt engagemang för arbetet vi gör och en ständig vilja att lära innebär att flera av oss också har forskat och/eller gått specialistutbildning inom fältet. Vi på Balevo har ett brett nätverk av forskare och branschkollegor som vi gärna arbetar med när vi behöver vidga vårt kunskapsfält.

Möt några av våra konsulter

VD, medgrundare. Leg. psykolog. STP-psykolog i hälsopsykologi. Pol. kand. med fördjupning i statsvetenskap. 

agnes@balevo.se

073-619 83 66

Medgrundare. Leg. psykolog. STP-psykolog i arbets- och organisationspsykologisamt psykologisk behandling

sebastian@balevo.se

073-440 52 87

Doktorand i hälsopsykologi. Masterexamen i samhällspsykologi. Fokuserad på organisationsförändring, beteendekonomi samt frågor kring policy och hållbarhet.

Leg. psykolog, STP-psykolog i arbets- och organisationspsykologi. Arbetar också som adjunkt vid Göteborgs universitet där hon undervisar & handleder studenter inom arbets- och organisationspsykologi.

Sabrie
Koch Chivili

Civilingenjörsexamen med inriktning samhällsbyggnad, arkitektur och design. Masterexamen i internationell projektledning från Chalmers tekniska universitet.

Kjell
Granberg

IT- och teknikutveckling